Veli Toplantısı

Bandırma Ortaokulu 2023-2024 Eğitim-öğretim yılı 2.dönem  genel veli toplantısı aşağıda belirtilen gündem maddeleri çerçevesinde 28 Nisan Pazar Günü  saat 11.00 de okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Anılan gün ve saatte toplantıya katılım sağlamanız önemle rica olunur.

GÜNDEM MADDELERİ

1.               Saat 11.00 Okulumuzda ki eğitim-öğretim faaliyetleri, genel işleyiş hakkında bilgilendirme ( Çok amaçlı salonda okul idaresi tarafından bilgilendirme yapılacaktır.

2.               11.30 “En iyi narkotik polisi Anne” Bilgilendirme sunumu (Bandırma Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlileri tarafından gerçekleştirilecektir.

3.               12.00  Öğretmen -Veli görüşmesi(Öğrencilerin sınıflarında sınıf rehber öğretmenleri başkanlığında yapılacak olup ders öğretmenleri sırasıyla sınıfları ziyaret edeceklerdir)

a-      Öğrencilerin oul içi ve okul dışı eğitim-öğretim, disiplin ve okula uyum durumları ve karşılaşılan güçlüklerin değerlendirilmesi.

b-Öğrencilerin devam *devamsızlık durumları

c-Öğrencilerin akademik başarılarının değerlendirilmesi

4.               Dilek ve Temenniler

5.               Kapanış