Bandırma Ortaokulu

Vizyon: Saygınlığımızı, başarılarımızı ve kalitemizi koruyarak Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak evrensel ahlak ilkelerine bağlı, eğitim ve kültür etkinliklerinin bir arada yürütüldüğü her zaman tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Geçmişi başarılarla dolu okulumuzun, toplumsal değişim ve ilerlemenin öncüsü olduğu düşüncesinden yola çıkarak, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, bilimi ve bilgiyi çağdaş uygarlık yolunda en büyük yol gösterici olarak benimseyen, bireysel farklılıklara saygılı kendine güvenen ve yüksek karakter sahibi bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 7.30-13.10
Isınma: Doğalgaz.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bandirma.meb.k12.tr

Adres - İHSANİYE MAH. 13078 SK. BANDIRMA ORTA OKULU NO: 17/2 BANDIRMA / BALIKESİR

Öğretim Şekli :İkili (Misafir)

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan dolayı tüm şehiriçi hat otobüsleri ile okulumuza kolayca ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde