Şampiyonlarımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Ziyaret Etti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan futbol yıldız kategorisinde Balıkesir il şampiyonu olan Bandırma Ortaokulu futbol takımını, Okul Müdürü  Çetin Kocabaş’ı ve öğretmenleri Ali Yeşilkuş'u makamında kabul ederek kutladı. Başarıların dolayı Okul Müdürü Çetin Kocabaş ve öğrencileri ayrı ayrı tebrik ederek ” Oynağınız tüm maçları kazanarak büyük bir başarıya imza attınız. Başarınız ile Bandırma’yı gururlandırdınız. Sizler Bandırmaspor için de sizler büyük yeteneksiniz. Balıkesir’i temsil edeceğiniz bölge şampiyonasında sizlere başarılar diliyorum. ” dedi.

İl şampiyonu olan ve teknik direktörlüğünü Ali Yeşilkuş’un yaptığı Bandırma Ortaokul futbol takımı   Edirne ya da Bilecik’te oynanacak bölge şampiyonasında Balıkesir ilini temsil edecek.

08.12.2023 572

08-12-202308-12-202308-12-202308-12-2023