Mystery İn Nature Projesinin Sonuna Geldik

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Azize Karlının kurucusu olduğu Mystery in Nature adlı eTwinning projemizde,Ekim ayından beri okul müdürümüz Kenan Ülkar,okul müdür yardımcımız Çetin Kocabaş, matematik öğretmenimiz Buket Durmuş, ingilizce öğretmeni Suna Özbek Bozkurt tarafından yürütülmektedir.Mart ayında tüm proje ortakları final ürünü olarak ,kahramanı arı olan bir masal yazdılar.Projeye katılan öğrenciler,hem öğrendiler hem de yazarken eğlendiler.Proje ortakları, yeni projelerde buluşmayı dileyerek,arkadaşlarının devam etmesini istediler.

Altı ay boyunca , uluslararası ortaklarla devam eden,doğanın sırrını çözmek için çabalayan projemiz öğrencilerimizde , arıların önemi hakkında farkındalık yarattı.ingilizce konuşma becerileri gelişti.

11.04.2022 481

11-04-2022